Ledenlogin

Boek.be en Sabam For Culture samen op Theater aan Zee

Beeld: 

Theater Aan Zee (TAZ), dat is jaarlijks tien dagen lang genieten van theater, muziek, expo, literatuur, debat, comedy en meer. Elke dag vinden op verschillende locaties in Oostende voorstellingen plaats van getalenteerde kunstenaars. Boek.be en Sabam For Culture, de hoofdsponsor van dit multidisciplinaire kunstenfestival, slaan dit jaar de handen in elkaar en brengen Luister Mee.

Nestel je met het hele gezin samen met één van onze kinderboekenauteurs in de gezellige tent van Het Familiepark en luister naar zijn of haar verhaal. Geniet van spannende, fantastische en grappige vertelsels! De toegang is gratis.

Op het programma:

* zaterdag 3/8: acht bekende sprookjes op rijm door Marieke van Hooff. ‘Keizers en dochters, wie kent ze nu niet? Er zijn zoveel sprookjes waarin je ze ziet!’ Hiermee begint deze heerlijke vertelvoorstelling. (6+)
* zondag 4/8: ‘Het Kapersnest’. Noëlla Elpers en Peter Holvoet-Hanssen brengen het grappige verhaal van het tweede avontuur van de Oostendse speurneus James Hond. (8+)
* dinsdag 6/8: Leo Timmers brengt ‘Garage Gust’. Gust is een vrolijke doe-het-zelver. Geen klus is te groot of te moeilijk voor hem. (4+)
* woensdag 7/8: Han Lasseel stelt voor: ‘De Manniekies In Hades' schaduw’. Arkin is aangewezen door de grotraad om zijn vader, koning der Manniekies, op te volgen. Zoals de wet het voorschrijft, moet de koning of koningin een aantal opdrachten vervullen. (9+)
* donderdag 8/8: Gerda Dendooven vertelt ‘Stella, ster van de zee’ en ‘Op zoek naar Stella’. Stella groeit op, net zoals alle andere kinderen maar toch is ze niet als de anderen. Ze past niet bij de rest, ze is zo anders. Wie is ze, waar komt ze vandaan? (6+)
* vrijdag 9/8: Reinhilde Van Driel speelt en vertelt over Elly uit Op Drift en Boris uit De jongen van de glasfabriek. Deze stille en eigenzinnige kinderen komen onverwacht in een avontuur terecht. (7+)

Ontdek er alles over op de website van Theater Aan Zee.