Ledenlogin

Nacht van de Vrouwelijke Stem en Boekenbal

Beeld: 

U bent van harte uitgenodigd op de Nacht van de Vrouwelijke Stem en het Boekenbal, het slotfeest van ’10 jaar Permeke’. Kom op zaterdag 16 april 2016 naar bibliotheek Permeke en stap en dans met uw hele hoofd en lijf in de Nacht van de Vrouwelijke Stem!

Het afgelopen jaar vierde bibliotheek Permeke haar tiende verjaardag. Het feestjaar ’10 jaar Permeke’ sluit af met een rijk literair programma en een vrolijk dansfeest. Wees welkom.

Woordfestijn: Tijdens de Nacht van de Vrouwelijke Stem zal u niet één stem, maar tientallen stemmen horen. Zoetgevooisd en sierlijk, geil en verleidelijk, kwaad en geërgerd – altijd authentiek en pertinent. Met Fatena Al Ghorra, Esmé Bos, Charlotte van den Broeck, Diane Broekhoven, Elise Caluwaerts, Saskia de Coster, Heleen Debruyne, Gerda Dendooven, Moya De Feyter, Fleur van Groningen, Kristien Hemmerechts, Joke van Leeuwen, Rachida Lamrabet, Nikkie van Lierop, Elisabeth Marain, Carmien Michels, Cathérine Ongenae, Mirjam Rotenstreich, Simone van Saarloos, Lize Spit, Birsen Taspinar, Lara Taveirne, Maud Vanhauwaert, Ingrid Vander Veeken, Niña Weijers...

Boekenbal: Zowat het beste excuus om u uit te dossen, uitgelaten te feesten en samen te toosten op Het Boek! En waar kan u dat beter doen dan tussen de boeken zelf, in bibliotheek Permeke. Op de Nacht van de Vrouwelijke Stem zullen enkel vrouwelijke dj’s het vinyl beroeren. Haal uw beste dansschoenen al maar uit de kast, u zal ze nodig hebben.

De toegang is gratis, maar laat ons weten dat u komt via deze knop:

Ja, ik schrijf me in!

  • zaterdag 16 april 2016
  • 20 uur Woordfestijn
  • 23 uur Boekenbal
  • Bibliotheek Permeke
  • De Coninckplein 25-26, 2060 Antwerpen

De Nacht van de Vrouwelijke Stem & Boekenbal is een organisatie van Behoud de Begeerte, Antwerpen Boekenstad in samenwerking met Boek.be en Bibliotheek Permeke