Ledenlogin

VVB

ICYB 2011 in Rusland

Het International Congress of Young Booksellers (ICYB) vindt dit jaar plaats in Rusland. Van 22 tot 28 mei zijn jonge boekverkopers en boekverkopers jong van geest uit heel de wereld welkom in de Russische hoofdstad. De organisatie is in handen van de Russische Boekverkopersbond en de Moscow House of Books.

Deelnemen aan het congres biedt u alvast een unieke ervaring om vakgenoten uit de hele wereld te ontmoeten en tegelijkertijd iets op te steken.

Thema

Het thema dit jaar is: "New Technologies in Book Distribution to promote Books and Reading". Het programma bestaat onder andere uit presentaties over het Russische boekenvak en hoe de branche zich in de laatste 10 jaar heeft ontwikkeld. Verder staan bezoeken aan Russische boekhandels en de toeristische attracties in Moskou op het programma.

Kosten

De kosten bedragen € 450/550 (op basis van 2-of 1-persoonskamer) inclusief maaltijden, vervoer tijdens het congres en eventuele toegangskosten voor gezamenlijke toeristische bezoekjes. Uw reiskosten zijn voor eigen rekening

!! VVB heeft een budget ter beschikking gesteld om tussen te komen in de deelnemersbijdrage. Heeft u of een medewerker interesse om aan het congres deel te nemen, laat het ons weten!

Vergeet uw visum niet!

Om Rusland te bezoeken heb je een visum nodig. Dit moet tenminste 2 maanden voor aanvang van het congres worden aangevraagd.

Registreren

Klik hier voor alle details over het programma, het registratieformulier en het visum.